«Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η πριγκίπισσα νιώθει πως κάτι της λείπει, Ο μάγειρας, ο γελωτοποιός και ο γιατρός δεν μπορούν πλέον να βοηθήσουν, δεν μπορούν να καταλάβουν τι νιώθει. Μια κούκλα θα ζωντανέψει και θα την οδηγήσει μέσα από μια χαραμάδα σε ένα μαγικό ταξίδι στο δάσος όπου θα γνωρίσει τρία ξωτικά, το ξωτικό του αέρα, του νερού και των δέντρων. Κάθε ένα θα την βοηθήσει μαζί με τα παιδιά να αναγνωρίσει και να διαχειριστεί την λύπη, την χαρά, τον φόβο.»

Μια υπέροχη διαδραστική παράσταση για τα συναισθήματα ,μέσω της πλατφόρμας zoom, προσφέρει ο Δήμος Αμοργού στα παιδιά του νησιού σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα «Ονειρόδραμα»

Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε ζωντανή σύνδεση τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά και οι γονείς συμμετέχουν κι εκείνοι στην διάδραση της παράστασης βοηθώντας τους ηθοποιούς να εξελίξουν την ιστορία, όπως θα γινόταν στο θέατρο.

Το παραμύθι βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν τα συναισθήματα τους, να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση αντιλαμβάνοντας τη σπουδαιότητα της φύσης σαν βιολογική ανάγκη, να μάθουν πως πρέπει να προστατεύουν το κοινό μας σπίτι που είναι η ίδια η φύση.

Η σύνδεση της κάθε οικογένειας θα γίνει με link που θα αποσταλεί στο email της, ώστε στις 28 Δεκεμβρίου όλο το νησί να γίνει ένα μεγάλο, χαρούμενο θεατρικό σκηνικό μαζί με τους ηθοποιούς της ομάδα «Ονειρόδραμα»

«Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών και μαζί με αυτά γινόμαστε και εμείς παιδιά. Η πανδημία μας οδήγησε σε επιλογές διαδικτυακές καθώς είναι χρέος μας ως Δημοτική Αρχή, ανεξαρτήτως συνθηκών, να προσφέρουμε στα παιδιά ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις που θα κάνουν ξεχωριστές τις εορταστικές ημέρες» δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουριστικής και Πολιτιστικής Προβολής, κα Πόπη Δεσποτίδη.