Ένωση Ελλήνων Φυσικών στα σχολεία της Αμοργού

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές δημοτικών σχολείων και Γυμνασίου-Λυκείου θα παρουσιάσει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών το τριήμερο 4, 5 & 6 Μαρτίου 2020 στην Αμοργό.

Ο Δήμος Αμοργού, διοργανώνει ένα τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κα Μαργαρίτη Μαριγούλα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο θα είναι πλούσιο σε δραστηριότητες θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό σχολείο της Αιγιάλης και στο Γυμνάσιο/Λύκειο της Χώρας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί σημαντική επιβράβευση για την μαθητική κοινότητα της Αμοργού και επιπλέον ένα σημαντικό κίνητρο για τους μαθητές του νησιού μας αφού θα βραβευτεί και η Αμοργιανή μαθήτρια Μαρία Κωβαίου για τη διάκριση στον πανελλαδικό διαγωνισμό Φυσικής.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Διευθυντών, Δασκάλων, Καθηγητών, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του νησιού και την ευγενική χορηγία της «Blue Star Ferries».

Δείτε το πρόγραμμα:

Ένωση Ελλήνων Φυσικών στα σχολεία της Αμοργού