Με επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στα Κατάπολα Αμοργού το “Am-Ola Run”. Μια γιορτή με επίκεντρο τη χαρά των παιδιών που τα είχε όλα… Χαμόγελα, αγωνιστική διάθεση, αθλητική δράση, πλούσιες γεύσεις, εθελοντισμό και πολλές συμμετοχές.

Οι καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν μικρούς και μεγάλους να ξεσηκωθούν και να ενθουσιαστούν με το πλούσιο σε δραστηριότητες πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι γυμναστές του νησιού, οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, και η «Παλιά Στράτα», πάντα με την υποστήριξη του Δήμου Αμοργού και της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και την ασφάλεια της ΕΔΟΚ Αμοργού.

Ήταν το καλύτερο ποδαρικό για το νέο γήπεδο με χλωροτάπητα που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

  • Θερμά ευχαριστήρια στους γυμναστές του νησιού κ.Κουτσίκου Κατερίνα , κ.Οικονομίδη Γιώργο και τον κ.Νομικό Ελευθέριο που με διάθεση και γνώση γύμνασαν όλα τα παιδιά.
  • Ευχαριστίες σε όλους τους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων για την παροχή νερών, χυμών και φαγητό.

Επίσης, σε όλα τα καταστήματα που βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης: κρεπερί «Ελίχρυσον», ζαχαροπλαστείο «Τα Γλυκά της Ποθητής», κρεοπωλείο «Η κομπάνια», ψητοπωλείο« Η Γοργόνα» και το ζαχαροπλαστείο « Γλυκάνησος».

  • Στο ξενοδοχείο “Aegialis” για την χορήγηση ηχητικού εξοπλισμού.
  • Στα ΚΤΕΛ Αμοργού για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εθελοντές που ήταν εκεί και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων.