Η Αμοργός ήταν ο προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής «Φτάσαμε», με παρουσιαστή τον μουσικό και ηθοποιό Ζερόμ Καλούτα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε της Κυριακή του Πάσχα από την ΕΡΤ1.

Με το ιδιαίτερο στυλ και το ξεχωριστό του ύφος ο Ζερόμ Καλούτα πραγματοποίησε ένα διαφορετικό οδοιπορικό στο νησί του απέραντου γαλάζιου, καταγράφοντας την ιστορία, το φυσικό κάλλος και τις παραδόσεις της Αμοργού μέσα από ξεχωριστές ανθρώπινες ιστορίες.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δεσποτίδη Καλλιόπη δήλωσε, «Αποτελεί ιδιαίτερη δημοσιότητα για την Αμοργό μας η συγκεκριμένη εκπομπή καθώς προβλήθηκε μέσα στις εορτές του Πάσχα και στην έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Αποτελεί προτεραιότητα μας ως Δημοτική Αρχή η προβολή του νησιού μας μέσα από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές εκπομπές. Ευχαριστούμε την εταιρεία παραγωγής που συμπεριέλαβε την Αμοργό στους προορισμούς της. Ξεχωριστές ευχαριστίες στους Αμοργιανούς που συμμετείχαν στην εκπομπή καθώς και στους  επιχειρηματίες του νησιού μας που διευκόλυναν με χορηγίες.»

 Το επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στην Αμοργό παραμένει διαθέσιμο στο

https://www.ertflix.gr/vod/vod.393537-phtasame-32