Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 (18:30-19:00) ταξιδεύουμε διαδικτυακά στον συναρπαστικό κόσμο των παραμυθιών. Καπετάνιος στο καράβι της ζωντανής αφήγησης, ο βραβευμένος παραμυθάς Αντώνης Γάκης που επιλέγει «προορισμούς» από τη λαϊκή παραμυθένια παράδοση της Αμοργού.Ένα αντιπροσωπευτικό απάνθισμα της πολιτιστικής κληρονομιάς της Αμοργού, επιλεγμένο με ιδιαίτερη φροντίδα.

«Τα παραδοσιακά παραμύθια αντιπροσωπεύουν την ψυχή και την ιστορία ενός τόπου και μεταφέρουν στα παιδιά με σεβασμό και αγάπη, σημαντικά διδάγματα. Ευχαριστούμε το κ.Γάκη για τη συνεισφορά του στην εκδήλωση. Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αμοργό» δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουριστικής και Πολιτιστικής Προβολής, κα Πόπη Δεσποτίδη.

Μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε ζωντανά να παρακολουθήσετε την αφήγηση:

https://www.facebook.com/enodotheater/

Λίγα λόγια για τον «παραμυθά«
O Αντώνης Γάκης είναι καθηγητής Περιβάλλοντος , συγγραφέας , θεατροπαιδαγωγός και σκηνοθέτης . Έχει εκδόσει 13 παιδικά παραμύθια και 5 μυθιστορήματα. Έχει συγγράψει 18 θεατρικά πρωτότυπα έργα και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της Εκπαιδευτικής Θεατρικής ομάδας «Εν Οδώ» με παραρτήματα εφηβικά, ενήλικα και παιδικά σε Αθήνα και Σαντορίνη