Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ο Δήμος Αμοργού και το Κέντρο Υγείας Αμοργού παρακολουθούν ανελλιπώς και με ψυχραιμία τις οδηγίες που δίνονται καθημερινά από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) σχετικά με τον κορωνοϊό, έτσι ώστε με τις υποδείξεις των αρμοδίων να εφαρμόσουν όσα τυχόν απαιτηθούν.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ www.eody.gov.gr

Σας ενημερώνουμε ότι κανένα ύποπτο κρούσμα δεν έχει αναφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αμοργού μέχρι αυτή τη στιγμή. Σε περίπτωση εμφάνισης σας ύποπτων συμπτωμάτων ή σε περίπτωση υποψίας επαφής σας με φορέα του ιού, συστήνεται η τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας και όχι η επίσκεψη σε χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, αν χρειαστεί οποιαδήποτε επιπλέον ενέργεια, ο Δήμος μας και το Κέντρο Υγείας Αμοργού θα ενεργήσουν άμεσα και φυσικά θα σας ενημερώσουν σχετικά.

Ακολουθεί η από 7.3.2020 επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου – Δημάρχου Τρικκαίων σχετικά με την αναγκαιότητα ή μην απολύμανσης των σχολικών μονάδων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪO