Ο Δήμαρχος Αμοργού Νικόλαος Φωστιέρης συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ελευθέριο Καραΐσκο, συναντήθηκαν χθες Πέμπτη 26 Απριλίου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και αφού τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη του Υπουργείου στο Δήμο, μέσα από τα τρέχοντα προγράμματα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» αλλά και το Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για τα νησιά του Αιγαίου , συζήτησαν για επόμενα προγράμματα που θα εξαγγελθούν για την κατασκευή έργων ύδρευσης/αποχέτευσης , αγροτικών δρόμων κ.α. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η χρηματοδότηση της κατασκευής του Βιολογικού καθαρισμού και των δικτύων της χωρικής ενότητας Αιγιάλης –Θολαρίων με ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα επίλυσης ορισμένων πρακτικών λειτουργικών ζητημάτων αναφορικά με την αυτονόμηση του Λιμενικού Ταμείου Αμοργού από Λιμενικό Ταμείο Νάξου , ύστερα από την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.

Ο Υπουργός Εσωτερικών άκουσε τα ζητήματα που τέθηκαν και υποσχέθηκε να τα μελετήσει προκειμένου να εξακριβωθούν τα περιθώρια επίλυσης.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ