Με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος κατά την παραμονή του στην Κρήτη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αμοργού Δήμητρα Νομικού- Ψακή, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων Γιώργος Φραγκιαδάκης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Αλόγλου.

Οι δύο Δήμαρχοι είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με ζητήματα παιδείας, οικονομικά θέματα, ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων αλλά και σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, που συναντούν στην καθημερινότητα οι δύο Δήμοι.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Σημανδηράκης προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον Δήμαρχο της Αμοργού τη βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου και ένα συμβολικό δώρο με τη μικρογραφία των Χανίων.

Ο Δήμαρχος Αμοργού, Ελευθέριος Καραΐσκος «Είχαμε μια ουσιαστική συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων και τους συνεργάτες τους. Η ανταλλαγή απόψεων είναι απαραίτητη γιατί και τους δύο δήμους , που είναι και σημαντικοί τουριστικοί προορισμοί, απασχολούν κοινά ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής. Ελπίζω σύντομα ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηρακης να επισκεφτεί το νησί της Αμοργού»