Φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε πιά μπροστά στο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού. Μετά την αντιμετώπιση της πρώτη φάσης της πανδημίας COVID-19, επιστρέφουμε με υπευθυνότητα και αισιοδοξία στην κανονικότητα. Όλοι συμφωνούμε πως θα είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για τις επιχειρήσεις μας.

Έχουμε όμως την ευθύνη από κοινού να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις δράσεις για την προβολή της Αμοργού ως τον ιδανικό προορισμό διακοπών.

Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αμοργού,σας προσκαλεί το Σάββατο 06/06/2020 και ώρα 17:00 μμ στη τηλεδιάσκεψη με θέμα το συντονισμό προβολής και ανάδειξης της Αμοργού.

Να σας ενημερώσουμε για όσα εχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα, για τα δεδομένα που υπάρχουν και να συναποφασίσουμε για τις μελλοντικές δράσεις. Κανείς δεν πρέπει να λείπει από τη συνάντηση. Να καταθέσουμε απόψεις, να προτείνουμε δράσεις, να οργανώσουμε την υλοποίηση τους.

Για να συνδεθείτε στην τηλεδιάσκεψη θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή “Zoom For Meetings” στον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό σας.

Αφού εγκατασταθεί η εφαρμογή ανοίξτε το σύνδεσμο που ακολουθεί την ώρα της τηλεδιάσκεψης, σημπληρώστε το όνομα σας στην φόρμα που θα σας εμφανιστεί, και αποδεχτείτε την χρήση ήχου και κάμερας από την εφαρμογή.

Κάντε κλικ εδώ για τη συνάντηση…

Η Αμοργός είμαστε όλοι μας