Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Συνδέσμου Αμοργίνων» όπως αυτή προέκυψε κατά τις αρχαιρεσίες.
Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του πολύτιμου για την Αμοργό έργου σας.
Μέσα από την υπερ εκατονταετή πορεία του, o Σύνδεσμος έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πολιτιστική και κοινωνική αναβάθμιση της Αμοργού, διαφυλάττοντας και μεταλαμπαδεύοντας από γενιά σε γενιά τα ήθη και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Ο Σύνδεσμος Αμοργίνων παραμένει διαχρονικός πρεσβευτής της Αμοργού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η Δημοτική Αρχή θα είναι συμπαραστάτης στις δράσεις και στις πρωτοβουλίες του.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο κ.Νικόλαο Πράσινο που με το ήθος, την εργατικότητα και την ανιδιοτελή προσφορά του αφήνει μια ισχυρή παρακαταθήκη στη νέα και άξια πρόεδρο Άννα Γιαννακού – Πάσχου.
Όλοι μαζί ενωμένοι, με ομαδικό πνεύμα εργασίας και συνεργασίας υπηρετούμε την Αμοργό για να τη βλέπουμε όσο ψηλά της αξίζει.
Δήμαρχος Αμοργού
Ελευθέριος Καραΐσκος