Στην Αμοργό οι Βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας

Επίσημη επίσκεψη στην Αμοργό πραγματοποίησαν το διάστημα 25-27 Ιουλίου 2020 οι βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας.

Οι εκπρόσωποι των Κυκλάδων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είχαν συναντήσεις με το Δήμαρχο Αμοργού Ελευθέριο Καραΐσκο, τους Αντιδημάρχους, εκπροσώπους φορέων, επαγγελματίες και πολίτες του νησιού. Η υγειονομική θωράκιση της Αμοργού, η ακτοπλοϊκή σύνδεση, οι υποδομές και η καθημερινότητα των κατοίκων κυριάρχησαν στην ατζέντα των συναντήσεων. Η κα Μονογυιού και ο κος Φόρτωμας περιόδευσαν σε όλο το νησί έχοντας έτσι την ευκαιρία να ακούσουν τις αγωνίες, τα προβλήματα και τις προσδοκίες των Αμοργιανών και δεσμεύτηκαν να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των νησιωτών.

Το χρονικό διάστημα που επέλεξαν για την επίσκεψη τους στην Αμοργό είχε και έντονο θρησκευτικό χαρακτήρα. Παρέστησαν στους εορτασμούς της Αγίας Παρασκευής στην Κάτω Μεριά και του Αγίου Παντελεήμονα στα Κατάπολα, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνειος.

«Υποδεχτήκαμε με χαρά στην Αμοργό τους Βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Αικατερίνη Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα. Σε μια δύσκολη περίοδο για την νησιωτική Ελλάδα και σε μια κρίσιμη καμπή για το μέλλον του νησιού θεωρούμε σημαντικό να νιώθουμε δίπλα μας, συμπαραστάτες δύο νέους κοινοβουλευτικούς με γνώση και διάθεση να στηρίξουν τις δίκαιες αγωνίες μας και τους στόχους μας για το καλύτερο της Αμοργού.» δήλωσε ο δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος.

Αικατερίνη Μονογιού