Σας υπενθυμίζουμε ότι από Σάββατο 4-6-2022 θα ισχύσουν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Όρμου Αιγιάλης σύμφωνα με την υπ’ αριθμ9/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την υπ’ αριθμ. 7/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αμοργού.

Στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνεται η μονοδρόμηση δρόμου προς τον Όρμο με την φορά της κίνησης να είναι:

Διασταύρωση Θολάρια Λαγκάδα Όρμος -> Όρμος -> Λιμάνι -> Διασταύρωση προς Χώρα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κομμάτι Διασταύρωση προς Χώρα -> Ιατρείο -> Διασταύρωση Θολάρια Λαγκάδα Όρμος θα είναι σύμφωνα με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Ακόμα, σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ 80-2016 Κανονιστική απόφαση για την περιοχή ΄΄ Όρμος΄΄ της Τ.Κ. Αιγιάλης Αμοργού.  και το άρθρο 3 στην  πάνω πλατεία απαγορεύεται η είσοδος, παραμονή και στάθμευση οχημάτων ιδιωτών καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους. Της παραπάνω απαγόρευσης εξαιρούνται τα οχήματα τροφοδοσίας των καταστημάτων της πλατείας κατά τις ώρες που προβλέπεται δηλαδή από τις 02:00 μέχρι τις 10:00 καθημερινά, πλην Κυριακής.

Παρακαλούμε όπως τηρήσετε με προσοχή τις νέες ρυθμίσεις, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα βελτιώσουν την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ο Δήμος έχει θέσει στη διάθεσ η του κοινού εκτός από τα δημοτικά πάρκινγκ στη περιοχή ΄΄Λίμνη΄΄ και το νέο πάρκινγκ όπισθεν της παιδικής χαράς του Όρμου Αιγιάλης.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ