Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του για τη διεξαγωγή σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας στο νησί της Αμοργού για την κάλυψη των αναγκών των εργοδοτών.

Τα σεμινάρια αφορούν όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που απασχολούν ή πρόκειται να απασχολήσουν προσωπικό και δεν έχουν επιμορφωθεί μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο:

  • Εφόσον ο εργοδότης έχει επιμορφωθεί, μπορεί να ασκήσει ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας.
  • Εφόσον ο εργοδότης δεν έχει επιμορφωθεί, υποχρεούται να προσλάβει εξωτερικό σύμβουλο για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό και έως ότου ολοκληρωθεί η επιμόρφωσή του.
  • Όσοι εργοδότες δεν έχουν κάνει Αίτηση, πρέπει να την υποβάλουν ΕΩΣ 14 Μαρτίου ώστε να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα.

Καταληκτική ημερομηνία:

  • Αμοργός: επιβεβαίωση συμμετοχής έως τις 14 Μαρτίου για το σεμινάριο: 22 – 23 Ιουνίου (ώρες 16:00-21:00) στο Γυμνάσιο Χώρας Αμοργού

Σας ενημερώνουμε ότι ο αρ. πρωτοκόλλου της αίτησης ΔΕΝ ισχύει και δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί στο πληροφορικό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ούτε από τις υφιστάμενες ούτε από τις νέες επιχειρήσεις. Δείτε τη σχετική αναλυτική ανακοίνωση: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=12798&articleid=46766

Το παραπάνω σεμινάριο που θα υλοποιηθεί διάρκειας 10 ωρών αφορά τις επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότηταςΓ κατηγορίας (εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καταλύματα, καφέ μπαρ, τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, παροχή υπηρεσιών κλπ.).

Το διάστημα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου πρόκειται να υλοποιηθούν σεμινάρια διάρκειας 35 ωρών που αφορούν τις επιχειρήσεις μεσαίας επικινδυνότητας – Β κατηγορίας (επισκευή, συντήρηση και κατασκευή από ξύλο/μέταλλο/ύφασμα, οικοδομικά και άλλα παρόμοια τεχνικά επαγγέλματα, τοποθετήσεις υαλοπινάκων, κλιματιστικών, εκτυπώσεων, πρατήρια υγρών καυσίμων, παραγωγή τροφίμων και ποτών κλπ.).

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πληροφορίες & Υποβολή αιτήσεων

Καλέστε στο γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο 22810 82346, εσωτερικό 2.