Πρόσκληση 8ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμοργού για το 2024

Την 28η Μαρτίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, θα πραγματοποηθεί η 8η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμοργού Έτους 2024.

ΘΕΜΑ 2ο: 1η Αναμόρφωση Δημοτικού Προϋπολογισμού Έτους 2024.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Παιδικού Σταθμού.

ΘΕΜΑ 4ο: Μίσθωση ακινήτου στον Όρμο Δ.Κ. Αιγιάλης Αμοργού για Παιδική χαρά και χώρο στάθμευσης.

ΘΕΜΑ 5ο : Ανταλλαγή ακινήτων με την Ιερά Μονή Χοζοβιωτίσσης Αμοργού για τη δημιουργία νέου κτιρίου ΕΠΑΛ Αμοργού.

ΘΕΜΑ 6ο: Ορισμός Εκπροσώπου του Δήμου Αμοργού στη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Αμοργού.

ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση Πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Αμοργό.

ΘΕΜΑ 8ο : Αίτημα  Ένωσης Ξενοδόχων Αμοργού για συνδιοργάνωση με το Δήμο Αμοργού του 1ου Αμοργιανού Φεστιβάλ – Χορήγηση αιγίδας από το Δήμο.

ΘΕΜΑ 9ο : Αίτημα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) “Συνεργασία για την Αμοργό” για χορήγηση αιγίδας από το Δήμο Αμοργού στη διοργάνωση δύο (2) καλλιτεχνικών παραστάσεων εντός του Βοτανικού Πάρκου Αμοργού τον μήνα Ιούλιο 2024.

ΘΕΜΑ 10ο: Αίτημα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “R2D2” για χορήγηση αιγίδας του Δήμου Αμοργού για διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων στο νησί της Αμοργού.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση Δ.Σ. για εξερεύνηση από ειδική ομάδα του Βόθωνα που βρίσκεται στην περιοχή “ΜΥΛΟΙ” της Δ. Κ. Αμοργού (Χώρας).

ΘΕΜΑ 12ο: Γνωμοδότηση για υδροδότηση αγροτεμαχίου στην περιοχή “Αγροκήπιο” εκτός οικισμού Ραχιδίου της Τ.Κ. Καταπόλων Αμοργού.

ΘΕΜΑ 13ο: Γνωμοδότηση για υδροδότηση αγροτεμαχίου στην περιοχή “Ρεβίθι” εκτός οικισμού “Θολαρίων” Δ.Κ. Θολαρίων Αμοργού.

ΘΕΜΑ 14ο : Γνωμοδότηση για υδροδότηση ακινήτου στην περιοχή “Σταυρός” εκτός οικισμού Δ.Κ. Αμοργού(Χώρας).

ΘΕΜΑ 15ο : Γνωμοδότηση για τοποθέτηση υδρ/τή για χρήση από Καλαμπόκα Μαρία (πότισμα ζώων), πλησίον δημοτικού σημείου υδροληψίας εκτός οικισμού Όρμου Αιγιάλης.

Πρόσκληση 8ης Συνεδρίασης Δ.Σ για το 2024

Για τις εισηγήσεις της συνεδρίασης πατήστε ΕΔΩ

Για να παρακολουθήσετε LIVE την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολουθήστε το κανάλι του Δήμου Αμοργού στο Youtube πατώντας ΕΔΩ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

ΝΟΜΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ