Πρόσκληση 10ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμοργού για το 2024

Την 25η Απριλίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00, θα πραγματοποηθεί η 10η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση Κανονισμού Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Αμοργού.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης παρακολούθησης Δημοτικού Προϋπολογισμού Α΄ Τριμήνου Έτους 2024.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση της υπ΄αριθμ.10/2024 απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αμοργού με θέμα: “1η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αμοργού Έτους 2024”.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης Έτους 2023 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αμοργού (ΔΗ.Κ.Ε.Α).

ΘΕΜΑ 5ο : Τροποποίηση σύμβασης συνεργασίας με την ΕΕΑΑ Α.Ε. για τη μεταφορά της συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών στο ΚΔΑΥ για το Έτος 2024.

ΘΕΜΑ 6ο: Ψήφισμα του Δήμου Αμοργού για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαλλοτρίωσης του Αρχαιολογικού χώρου της Μινώας.

ΘΕΜΑ 7ο : Παραχώρηση χώρου στα Κατάπολα Αμοργού για πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης.

ΘΕΜΑ 8ο : Αίτημα της Εταιρείας “Heretic” για χορήγηση αιγίδας από το Δήμο Αμοργού για την προβολή της ταινίας “Daughters”.

ΘΕΜΑ 9ο : Διοργάνωση 3ου Εργαστηρίου Ξερολιθιάς στην Αμοργό “Η Αμοργιανή μαστοριά” από την ΑΜΚΕ “Το μιτάτο της Αμοργού” – Χορήγηση αιγίδας / υποστήριξης.

ΘΕΜΑ 10ο: Γνωμοδότηση για διαχωρισμό υδροδότησης καντίνας Δημοτικού Κάμπινγκ στην περιοχή “Αγροκήπιο” εκτός οικισμού Καταπόλων της Δ.Κ. Καταπόλων Αμοργού.

ΘΕΜΑ 11ο: Γνωμοδότηση για υδροδότηση ακινήτου στην περιοχή “Πίσω Γατανάδι” εκτός οικισμού Δ.Κ. Αρκεσίνης Αμοργού.

ΘΕΜΑ 12ο: Γνωμοδότηση για υδροδότηση ακινήτου στην περιοχή “Λεβρωσσός” εκτός οικισμού Θολαρίων Δ.Κ. Θολαρίων Αμοργού.

Για να παρακολουθήσετε LIVE την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολουθήστε το κανάλι του Δήμου Αμοργού στο Youtube πατώντας ΕΔΩ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

ΝΟΜΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ