Aριθμ.Πρωτ:78
Τρίτη  14 Ιανοαρίου 2020

Αγαπητοί  συμπατριώτες και μέλη του “Συνδέσμου Αμοργίνων”,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  “Συνδέσμου Αμοργίνων” σας προσκαλεί στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση,την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του “Συνδέσμου Αμοργίνων”.

Την ίδια μέρα θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου.

Το ιστορικό αυτό και βραβευμένο σωματείο της Αμοργού,με την τεράστια δράση και προσφορά,που ίδρυσαν οι πρόγονοί μας πριν από 120 χρόνια και μας άφησαν παρακαταθήκη,έχει ανάγκη από την ενεργό συμμετοχή σας για την λειτουργία του!Έχει ανάγκη από την φυσική παρουσία σας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο χρειάζεται την άποψη και την κριτική σας!Σας χρειάζεται δίπλα του συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο που του έχετε αναθέσει!

Οι απαιτήσεις της εποχής μας και οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες.Όλες οι δράσεις απαιτούν συμμετοχή!Απαιτούν να είστε δίπλα του ενεργοί αρωγοί!

Στόχος μας είναι να του δώσουμε την αίγλη που του αξίζει και δικαιούται.Ας αναλογιστούμε τους αγώνες των ιδρυτών του και προκατόχων μας,που ήταν πρωτοπόροι για την εποχή τους!

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Σας προσκαλούμε να πλαισιώσετε το Δ.Σ. και να αναλάβετε κι εσείς δράση με την υποψηφιότητά σας σε αυτές τις εκλογές! Δηλώστε συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έως και την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020. Ελάτε να χαράξουμε μαζί την πορεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΟΡΓΙΝΩΝ για τα επόμενα χρόνια!

Σας περιμένουμε στη Γεν.Συνέλευση,
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αμοργίνων