Σε ένα διήμερο πλήρες επαγγελματικών επαφών, συνεντεύξεων και παρουσιάσεων ο Δήμος Αμοργού εκπροσωπούμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βασσάλο έδωσε το «στίγμα» του προορισμού στην ταξιδιωτική και όχι μόνο αγορά της Βόρειας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, συμμετέχοντας στην Ημέρα Μαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Βασσάλος μίλησε στο πολυπληθές κοινό της εκδήλωσης παρουσιάζοντας τις αθλητικές δραστηριότητες του νησιού στο πλαίσιο της προσέλκυσης επισκεπτών καθώς και τις συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν με φορείς αλλά και με άλλους Δήμους στον τομέα αυτό.

Η ομιλία της πρώτης ημέρας πλαισιώθηκε και με κατ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους της πόλης, μεταξύ των οποίων με την Εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης κυρία Μαρία Καραγιάννη, την Πρόεδρο του αθλητικού Συλλόγου «ΜΕΑΣ Τρίτων», που οργάνωσε τον Μαραθώνιο κυρία Χριστίνα Καραμίχουκαι εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και το TV 100 στους οποίους παραχώρησε συνεντεύξεις για την ανάδειξη του προορισμού.

Την επόμενη ημέρα,ο κ. Βασσάλος πραγματοποίησε σειρά εποικοδομητικών επαφών με ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη Μακεδονία και τη Θράκη στην αίθουσα “Allegro” του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το διήμερο της προωθητικής ενέργειας οργανώθηκε από την MTC GROUP, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του Δήμου με την εταιρία Συμβούλων σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής.