ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 16/2018

ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΣ:

 1) Τον Δήμαρχο κ. Φωστιέρη Νικόλαο 2) Την Αντιδήμαρχο κα Γαβαλά Άννα  τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους: Καραίσκο Ελευθέριο, Συνοδινό Ελευθέριο,   Ψυχογυιό Παναγιώτη, Γρίσπο Κωνσταντίνο, Πράσινο Νικόλαο, Βασσάλο Νικόλαο,

  • Ρούσσο Νικήτα, Σίμο Σταμάτιο, Πρέκα Δημήτριο.
  • Γιαννακοπούλου Ειρήνη.
  • Στρατουδάκη Θεόδωρο.

 

      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  1. Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Αιγιάλης κ. Γαβαλά Παύλο.
  2. Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Αμοργού κ. Δεσποτίδη Ευάγγελο.
  3. Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Καταπόλων Λιούτα Γεώργιο.
  4. Εκπρόσωπο Τοπικής Κοινότητας Αρκεσίνης κα Πατηνιώτη Σοφία.
  5. Εκπρόσωπο Τοπικής Κοινότητας Βρουτσίου κ. Οικονομίδη Λάμπρο.
  6. Εκπρόσωπο Τοπικής Κοινότητας Θολαρίων κ. Μαρίνη Αντώνιο.

 

Την 29η Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου μας θα πραγματοποιηθεί η 16η Συνεδρίαση 2018 του Δημοτικού Συμβουλίου, προς λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

ΘΕΜΑ 1o: 5η Αναμόρφωση του Δημοτικού Προϋπολογισμού του Έτους 2018.                                    

ΘΕΜΑ 2o: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης παρακολούθησης εκτέλεσης του Δημοτικού Προϋπολογισμού του 2018- Β΄ τρίμηνο.   

ΘΕΜΑ 3o: Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής της προμήθειας ΄΄Προμήθεια Ιατρικού εξολισμού των Περιφερειακών ιατρείων Καταπόλων και Αιγιάλης Αμοργού΄΄.                 

ΘΕΜΑ 4o: Παραλαβή μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου:΄΄Βελτίωση – Κατασκευή δρόμου Θολάρια – Άγ. Ιωάννης Θολαρίων Αμοργού΄΄.

ΘΕΜΑ 5o:Παραλαβή μελέτης σκοπιμότητας για την κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στην Αρκεσίνη Αμοργού.

ΘΕΜΑ 6o: Παραλαβή της επικαιροποιημένης μελέτης και των τευχών δημοπράτησης για τη κατασκευή του έργου: ΄΄Βελτίωση – ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από Μινώα προς Λεύκες – Αγ. Θέκλα Καταπόλων Αμοργού.

ΘΕΜΑ 7o: Επιλογή του οικοπέδου της κας Τσίπη Μαρίας στη θέση ΄΄Ρυακάκι΄΄ Ποταμού Αιγιάλης Αμοργού για αγορά από το Δήμο για τη δημιουργία Δημοτικού δρόμου και σύσταση Επιτροπής για την εκτίμηση κόστους αγοράς.

ΘΕΜΑ 8o: Ορισμός μέλους στην επιτροπή καταλληλότητας οικοπέδου για την επέκταση Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού και ανέγερση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού σχολείου Καταπόλων Αμοργού. 

ΘΕΜΑ 9o: Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Επιχορήγηση μελετών ωρίμασης έργων των ΟΤΑ» του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΘΕΜΑ 10o: Κατάταξη και πιστοποίηση του Δημοτικού Κάμπινγκ Καταπόλων σε κατηγορία αστέρων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΘΕΜΑ 11o: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: « Βελτίωση – αναβάθμιση των Περιφερειακών Ιατρείων Καταπόλων και Αιγιάλης Αμοργού.

ΘΕΜΑ 12o:Επιχορήγηση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου ΄΄Αρχαία Αρκεσίνη΄΄.

ΘΕΜΑ 13o: Διαγραφή οφειλής λογαριασμού ύδρευσης έτους 2015.

ΘΕΜΑ 14o: Γνωμοδότηση για υδροδότηση Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου, εκτός οικισμού Θολαρίων Τ.Κ Θολαρίων Αμοργού.

ΘΕΜΑ 15o: Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.906,00€ από τον ΚΑ 00.6433 για την πληρωμή εξόδων παράθεσης γεύματος στους ιστιοπλόους του 55ου Ράλλυ Αιγαίου 2018.

ΘΕΜΑ 16o: Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας τηλεοπτικού συνεργείου της ΕΡΤ για την προβολή των ιστιοπλοϊκών αγώνων “Ράλλυ Αιγαίου 2018”. 

ΘΕΜΑ 17o: Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο νησί της Αμοργού.

ΘΕΜΑ 18o: Αίτηση Νομικού Παρασκευά και Γεωργιάδου Φωτεινής για απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων έμπροσθεν της οικίας τους στα Θολάρια Αμοργού.

ΘΕΜΑ 19Ο: Συμμετοχή του Δήμου Αμοργού στο φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας ΄΄Νικόλαος Τσελεμεντές΄΄ στη Σίφνο.

ΘΕΜΑ 20Ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή συνοδών έργων για τη μονάδα αφαλάτωσης Αιγιάλης Αμοργού».

ΘΕΜΑ 21Ο :  Συμμετοχή του Δήμου στο 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αμοργού.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΛΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ