Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, βιώνοντας τη νέα κατάσταση που έφερε η πανδημία του κορονοϊού, παραμένει σε εγρήγορση και ξεκινά έναν διαδικτυακό κύκλο συζητήσεων με επίκεντρο το περιβάλλον και το θαλάσσιο οικοσύστημα, με τον τίτλο Sea you on Wednesday. Η Ελλάδα είναι μια χώρα ανέκαθεν συνδεδεμένη με τη θάλασσα και οφείλουμε να φερθούμε με σεβασμό σε κάτι που θα υπάρχει και όταν δεν θα “Μένουμε Σπίτι”.

 

Η πρώτη συζήτηση, την Τετάρτη 6 Μαΐου, στις 18:30, έχει θέμα: “Θαλάσσια απορρίμματα και επιστημονική έρευνα.” Η Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, συζητά με τον κ. Γιώργο Παπαθεοδώρου, Καθηγητή Γεωλογικής και Περιβαλλοντικής Ωκεανογραφίας και Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών για τον ρόλο της έρευνας στον εντοπισμό και την καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση μέσω της πλατφόρμας Zoom, κάνοντας την εγγραφή σας εδώ λίγο πριν την έναρξη. Εναλλακτικά μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω facebook από τη σελίδα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη