Ο Δήμος Αμοργού καλεί στις 18-6-2021 στο Δημαρχείο του νησιού και ώρα 11:00πμ., τους επαγγελματίες γαστρονομίας της Αμοργού για να τους ενημερώσει για την πρόοδο του Προγράμματος «Γαστρονομικές Κοινότητες – Gastronomy and Wine”.

O δημιουργός του προγράμματος Γιώργος Πίττας, θα κάνει μια μικρή ανασκόπηση των δράσεων και θα παρουσιάσει τα πρώτα μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Αμοργού στα οποία θα παραδώσει τα διπλώματα συμμετοχής. Επιπλέον θα κάνει μια ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο της ψηφιακής πλατφόρμας Greekgastronomyguide.gr όπου φιλοξενείται ο ψηφιακός χάρτης του νησιού.

Στα μέλη του Γαστρονομικής Κοινότητας θα παραδοθούν οι έντυποι γαστρονομικοί οδηγοί, που θα διανέμονται στους επισκέπτες της Αμοργού. Ο έντυπος οδηγός έγινε με την συμμετοχή των μελών της Γαστρονομικής Κοινότητας της Αμοργού, εκπροσωπεί κατά τον καλύτερο τρόπο την εικόνα και το περιεχόμενο της Γαστρονομίας του νησιού. Παράλληλα με τον ψηφιακό οδηγός θα αποτελέσουν ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανάδειξη και προώθηση της γαστρονομικής ταυτότητας της Αμοργού