Δελτίο Τύπου – Παράταση Ανάκλησης Μουσικών Αδειών

Ο Δήμος Αμοργού σας ενημερώνει ότι η Ομάδα Διαχείρισης της Πανδημίας του Covid – 19, απαρτιζόμενη από το Δήμαρχο Αμοργού, κ. Ελευθέριο Καραϊσκο, την Προϊσταμένη του Κέντρου Υγείας κα Αναστασία Κιοσσέ, το Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Αμοργού κ. Κωνσταντίνο Κυπριωτάκη και το Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Αμοργού κ. Ανδρέα Μπονίδη, η οποία συγκροτήθηκε δυνάμει της υπ. αριθμ. 1 απόφασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμοργού συνεδρίασε εκτάκτως στις 20 Αυγούστου στις 14:00 κατόπιν της υπ. αριθμ. 3/19-08-2020 πρόσκλησης του Προέδρου της του Δημάρχου κου Ελευθερίου Καραίσκου.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή αποφασίστηκε η παράταση της ανάκλησης όλων των αδειών μουσικών εκδηλώσεων οι οποίες είχαν δοθεί σύμφωνα με το Ν. 4229/2014, παρ.1, αρ. 3. τεύχος Α΄(ΦΕΚ 8/10-01-2014), σε επιχειρήσεις αναψυχής (καφέ – μπαρ) και καταστήματα εστίασης, για ακόμα, εβδομάδα, δηλαδή από 21 Αυγούστου έως 28 Αυγούστου 2020.

Η Αμοργός μας παραμένει ένας ασφαλής προορισμός και όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να περιφρουρήσουμε την τήρηση των μέτρων.

Όλοι μαζί επιδεικνύοντας ατομική ευθύνη θα καταφέρουμε να παραμείνουμε ασφαλείς. Καλούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας να τηρήσουν τα μέτρα.

Με ασφάλεια και ατομική ευθύνη προστατεύουμε τη ζωή μας, προστατεύουμε την Αμοργό μας.