ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πανομογενειακό  χαρακτήρα είχε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Αμοργού και νήσων Δονούσα, Σχοινούσα, Ηράκλεια και Κουφονήσια, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 2 Νοεμβρίου 2019, στο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «Terrace on the Park” στο Φλάσινγκ.

Πρόκειται για την ετήσια χοροεσπερίδα, η οποία ήταν αφιερωμένη στον τέως πρόεδρο του Συλλόγου, στον ευπατρίδη, επιχειρηματία και φιλάνθρωπο Νίκο Γαβαλά, τον οποίο η νυν ηγεσία αποφάσισε να τον ανακηρύξει επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίσκοπος Μηδείας, κ. Απόστολος, ο Επίσκοπος Ευκαρπίας, κ. Ιερόθεος, ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Λυκείου Φώτιος Παπαμιχαήλ και ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Ανδριώτης , ο πρόεδρος της κοινότητας Εμμανουήλ Δρίτσας, ο α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρος Γαλάτουλας, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, Νίκος Παφίτης, ο πρόεδρος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Νίκος Μπάρδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων της Αστόριας, Γεώργιος Αλεξίου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι άλλων ομογενειακών φορέων και ευαγών ιδρυμάτων που ευεργετήθηκαν από τη γενναιοδωρία του κ. Γαβαλά.

Διαβάστε περισσότερα…