Ο Δήμος Αμοργού ενημερώνει τους πολίτες πως η Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 είναι η τελευταία ημερομηνία  για την εκδήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του COVID-19.
Στην Αμοργό έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση καθολικού εμβολιασμού με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή. Υπάρχουν όμως πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί. Κάποιοι δεν είχαν προλάβει να δηλώσουν συμμετοχή στις καθορισμένες ημερομηνίες και κάποιοι δεν το έχουν αποφασίσει.
Καλούμε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν και να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021. Σε άλλη περίπτωση σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας θα πρέπει να εμβολιαστούν στην Αθήνα καθώς θα θεωρείται ολοκληρωμένη η διαδικασία εμβολιασμού στη νησιωτικές περιοχές.
Κάλεσμα για τον εμβολιασμό απευθύνει και ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.« Η επιστροφή στην κανονικότητα περνάει μέσα από τον εμβολιασμό. Καλώ και τους ελάχιστους συμπολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, να το πράξουν. Αποτελεί χρέος μας προς το τόπο μας και τα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά πάνω από όλα  προς τον εαυτό μας»
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται:
ΔΗΜΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ στο τηλέφωνο 2285360223
και στα φαρμακεία Αμοργού.
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΑΤΑΠΟΛΑ) στο τηλέφωνο 2285071343
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΧΩΡΑ) στο τηλέφωνο 2285074166
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΑΙΓΙΑΛΗ) στο τηλέφωνο 2285073173