Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας τηλεφωνικής γραμμής ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ για όλους τους πολίτες, από αύριο Παρασκευή 10 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00 στα τηλέφωνα 22810-79181, 22840-24745 και 22860-21203 ή και στα email thiseask@otenet.gr, thiseasp@otenet.gr και thiseas@thira.gov.gr

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης, Γιώργος Λεονταρίτης : «Σ’ αυτόν τον ασύμμετρο πόλεμο κατά του κορωνοϊού που δίνει με επιτυχία το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δομών υγείας, οφείλουμε ως ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ να δώσουμε τη «μάχη» και για την ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των συμπολιτών μας. Η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης θα δοθεί με υπευθυνότητα και αγάπη από τα επιστημονικά στελέχη του «ΘΗΣΕΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ». Σ’ αυτόν τον αγώνα στήριξης της κοινωνίας, είμαστε όλοι παρόντες».