Δυνατές και καλές ρίζες ……δυνατός κορμός με γερά κλαδιάΤο Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Κινητές Ιατρικές Μονάδες παραμένει αρωγός στη σπουδαία προσπάθεια όλων των πολιτών να διατηρηθούν υγιείς. Στο επίκεντρο των προγραμμάτων αυτών είναι ο άνθρωπος, ενώ ταυτόχρονα οι ανάγκες του γίνονται η προτεραιότητά μας.
Σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε, αυτοί που φαίνεται να είναι περισσότερο ευάλωτοι είναι οι ηλικιωμένοι και χρειάζεται να σταθούμε δίπλα τους με ευαισθησία και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.
Γι’ αυτό το λόγο, ακολουθούν σύνδεσμοι από τους οποίους θα αντλήσετε χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες πρόληψης και προαγωγής της υγείας σχετιζόμενες και με χρόνια νοσήματα, καθώς προτείνονται τρόποι ώστε να παραμείνουν ενεργοί και δραστήριοι, εισάγοντας στην καθημερινότητά τους μια συνήθεια, η οποία θα τους κάνει να αισθάνονται ευεξία και ζωντάνια.Άσκηση και Μνήμη, Μένουμε Σπίτι

Κορωνοϊός & Ηλικιωμένοι
H άσκηση ως πρόληψη και θεραπεία
E-mag

Επιπλέον, προτείνουμε τη διεξαγωγή διαδικτυακών σεμιναρίων για όλους με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών ιατρών, ψυχολόγων και διατροφολόγων.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να ορίσουμε μέρα και ώρα διεξαγωγής ( έως και 30/4).

Email: info@mmu.gr
τηλ.: 2102447694 08:00 – 20:00
κιν.: 6951937521 16:00 – 20:00

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες (KIM) πραγματοποιούν αποστολές 3 φορές το μήνα σε νησιά της άγονης γραμμής και απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Φορέας υλοποίησης είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αναγέννηση και Πρόοδος, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και σε συνεργασία με την ΑΕΜΥ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.