Τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 14:00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, σε σύνδεση και με τις υπόλοιπες αίθουσες επιμελητηρίων στα νησιά των Κυκλάδων, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη μελισσοκομία στις Κυκλάδες.

Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και διεξάχθηκε στα πλαίσια σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα αποτελέσματα θα παρουσιάσει ο καθηγητής του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πασχάλης Χαριζάνης.

Την παρουσίαση θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος με την παρουσία του στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ή μέσω τηλεδιάσκεψης από τις υπόλοιπες αίθουσες του Επιμελητηρίου στα νησιά των Κυκλάδων καθώς επίσης μέσω διαδικτύου με τη διαδικασία του Live Streaming χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCqgRFSJVXn2bpyzR4Wp4HBg/live

Παρακαλούμε για την παρουσία και τη συμμετοχή σας στους χώρους του Επιμελητηρίου στη Σύρο και στα υπόλοιπα νησιά καθώς και για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου προκειμένου να παραβρεθεί και να συμμετέχει.

Με εκτιμηση,
Κων/να Βλάχου
Τμημα Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊότων Κυκλάδων
Τηλ. 2281082380, 6942469544
Φαξ: 2281085206