Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το αθλητικό διήμερο στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 AMORGOS RUN «San-Ta Rifakia» , σε εορταστικό κλίμα εν όψει των Χριστουγέννων.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιτροπή του Δήμου Αμοργου σε συνεργασία με όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του νησιού και την ομάδα του Amorgos Trail Challenge οργάνωσαν δύο μέρες γεμάτες αθλητικές δραστηριότητες ,με αποκορύφωμα το μεσημέρι της Κυριακής τον «αγώνα» τρεξίματος 1000μέτρων για 140 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.
Η μεγάλη αθλήτρια και 3 φορές νικήτρια Μαραθωνίου Αθήνας Ράνια Ρεμπούλη και οι συνεργάτες της Χαραμής Παναγιώτης (προπονητής και πρώην πρωταθλητής Μαραθωνίου), Μπουντούλης Χρήστος (αθλητής) και Αργυρόπουλος Γιάννης (δημοσιογράφος) ,βρέθηκαν στο νησί για την διεξαγωγή του γεγονότος.
Τα παιδιά γυμνάστηκαν,έτρεξαν ντυμένα στα κόκκινα με μπλουζάκια και σκουφάκια,γέλασαν και το ευχαριστήθηκαν με επιβράβευση μετάλλια,επαίνους, δώρα και εδέσματα στο τέλος της διαδρομής.
Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Ρεμπούλη και τους συνεργάτες της που ήρθαν στην Αμοργό και την Blue Star Ferries για την στήριξη στην μεταφορά τους.

Επίσης ευχαριστούμε την ΕΔΟΚ Αμοργού και όλους τους εθελοντές και χορηγούς που βοήθησαν:
-Pension Christina
-Amorgialis Studios
-Γλυκάνησος Ζαχαροπλαστείο
-Καλλιστώ Ζαχαροπλαστείο
-Νικόλας Θολάρια ζαχαροπλαστείο
-Γλυκά της Ποθητής Ζαχαροπλαστείο
-Φούρνος Ηλία
-Γιαλίτικο Μάρκετ (Συνοδ.Ευαγγελος)
-κάβα Αρβανίτη
-ΑΣΚΑΣ εστιατόριο
-Aegialis Hotel
-Vigla Hotel
-Μαρουσώ Εστιατόριο
-Maestro café
-la Luna πιτσαρια
-Βεκρή Χριστίνα,Θηραίου Φανή,Συνοδινού Αγάπη,Πρίτζου Αντιγόνη
-Μαυροδήμου Κατερίνα,Τσερνιάφκυ Μαρία,Συνοδινό Ελευθέριο.

Σκοπός του διημέρου ήταν να τεθούν οι βάσεις για το αθλητικό μέλλον των παιδιών μας. Το πρώτο βήμα έγινε. Θα υπάρξουν αντίστοιχες αθλητικές δραστηριότητες ώστε τα παιδιά μας να βρίσκονται σε εκγρήγορση.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες του Δήμου Αμοργού.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ