Δ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΗΣ ΘΟΛΑΡΙΩΝ                                                   Αμοργός, 12/1/2022

ΝΗΠ/ΓΕΙΟ ΑΙΓΙΑΛΗΣ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην ασφαλή αποχώρηση των μαθητών και μαθητριών σήμερα από τα σχολεία λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή που εδρεύουν. Αρχικά ευχαριστούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων για την ψυχραιμία που επέδειξαν και για τη συμβολή τους  στην απασχόληση των παιδιών.

Ευχαριστούμε με τη σειρά:

  • τον κο Γαβαλά Ιωάννη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αιγιάλης, για την έγκαιρη ενημέρωση και την συνεχή παρουσία του μέχρι την αποχώρηση και του τελευταίου παιδιού.
  • το Δήμαρχο Αμοργού, κο Καραΐσκο Ελευθέριο, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα μας για αναστολή Λειτουργίας του σχολείου και την ενημέρωση στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και την Περιφερειακή Διεύθυνση Ν. Αιγαίου.
  • το κο Πανικίδη Αθανάσιο, οδηγό του σχολικού λεωφορείου για την άμεση προσέλευση του, ακόμα και όταν δεν μπορούσε να εισέλθει στο σχολικό χώρο με το λεωφορείο, την παραμονή του στο χώρο με κίνδυνο της υγείας του, τη συνεχή του συνεννόηση με γονείς και την τελική μεταφορά των υπόλοιπων μαθητών.
  • τους κυρίους Βλαβιανό Ευάγγελο και Μιχαήλ Λιβιάκη, οι οποίοι με ιδία μέσα προσφέρθηκαν με ιδιαίτερη προθυμία, να μεταφέρουν γονείς με τα παιδιά τους στον εξωτερικό χώρο προκειμένου να αποχωρήσουν.
  • τον Αντιδήμαρχο κο Γρίσπο Κωνσταντίνο, ο οποίος ανέλαβε την έλευση μηχανοκίνητων οχημάτων, προκειμένου να απομακρυνθούν χώματα και νερά και επιπλέον μετέφερε παιδιά στη Λαγκάδα.
  • όλους τους γονείς που είτε υπομονετικά ανάμεναν στο δρόμο, είτε βρήκαν δικό τους μέσο να παραλάβουν τα παιδιά τους.
  • το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που προσφέρθηκε να βοηθήσει, ακόμα και αν δε χρειάστηκε εν τέλει και.
  • όλους τους μαθητές και μαθήτριες που έδειξαν την ανάλογη σοβαρότητα και υπομονή, έως ότου τελειώσει η σημερινή μας περιπέτεια.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ                                                 Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ                                    ΜΠΑΛΑΦΑ ΦΩΤΕΙΝΗ