Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι αιμοδότες.
Περνάμε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

Η έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα νοσοκομεία με αποτέλεσμα την οξεία μείωση αποθεμάτων αίματος καθιστά επιτακτική την ανάγκη αιμοδοσιών εκτός Νοσοκομείων όπως συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αμοργίνων αναλαμβάνοντας την Κοινωνική Ευθύνη που αναλογεί στο ιστορικό μας Σωματείο αποφάσισε την διεξαγωγή αιμοληπτικής Δράσης ώστε <<Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνεύσει >>και να είμαστε ένας κρίκος στην αλυσίδα Αγάπης και Αλληλεγγύης!!

Η αίθουσα του Συνδέσμου Αμοργίνων είναι ευρύχωρη απόλυτα ασφαλής για την αιμοληπτικη δράση (Σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας!)

Έχει γίνει επίσης η ενδεδειγμένη απολύμανση και θα τηρηθούν οι πρέπουσες αποστάσεις αναμονής ενώ το αιμοληπτικό Συνεργείο του Ε.Ε.Σ είναι εμπειρότατο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ευαισθησία και την υπευθυνότητα και σας περιμένουμε να αιμοδοτήσετε την Κυριακή 5/4/20 από τις 09:30-13:30 στην αίθουσα μας Αμεινίου 33 Αθήνα (πλησίον μέτρο Αγίου Ιωάννη Βουλιαγμένης) ευχόμενοι να έχετε πάντα υγεία.

ΥΓ Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την ταυτότητα ή το ΑΜΚΑ σας!!

Για την μετακίνηση σας στο χώρο της αιμοδοσίας μας,συμπληρώνετε την Βεβαίωση Μετακίνησης ή στέλνετε SMS στο 13033 κ χρησιμοποιήστε την επιλογή Β4 Κίνηση για παροχή βοήθειας.

Για λεπτομέρειες κ για ότι θελήσετε σχετικά με την μετακίνηση σας στο χώρο μας ή για ραντεβού σχετικά με το τι ωρα θα έρθετε επικοινωνήστε με το τηλ.6939755253 Μαργαρίτα Ψαλίδα.

Διεξαγωγή αιμοληπτικς δράσης