ο Δήμος Αμοργού εκ συστήματος δέχεται κάθε κριτική έστω και αρνητική όταν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γιατί έτσι προκαλούνται οι απαραίτητες ενέργειες για διορθωτικές κινήσεις. Όμως όταν η κριτική που δέχεται απέχει από την πραγματικότητα όπως το ανώνυμο δημοσίευμα ενός συγκεκριμένου ιστότοπου, όπου παρουσιάζει με εικόνες και φράσεις το Δημοτικό CAMPING στα Κατάπολα ως εγκαταλελειμμένο τόπο, αυτό δεν αποτελεί κριτική αλλά εσκεμμένη δυσφήμηση.

Το Δημοτικό CAMPING που η παρούσα Δημοτική Αρχή επέτυχε να λειτουργήσει μετά από αγρανάπαυση τεσσάρων ετών και δεν είναι τυχαίο ότι στην παρούσα περίοδο βρίσκεται στο απόγειο της αποδόσεως του, δέχεται κατά καιρούς επιθέσεις είτε διότι θίγει επαγγελματικά συμφέροντα είτε για άλλους λόγους που εμείς δεν γνωρίζουμε.

Ο Δήμος αν και είχε δυσχέρεια στη πρόσληψη εποχιακού προσωπικού λόγω σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών περί αναστολής προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο, κατόρθωσε να κρατήσει την όλη λειτουργία του CAMPING συμπεριλαμβανομένης και της καθαριότητας του, σε εξαίρετη κατάσταση. Τον προηγούμενο χρόνο ο Δήμος με σειρά έργων βελτίωσε τις ευκολίες του με κατασκευή κοινόχρηστων χώρων για παρασκευή φαγητού και πλύσιμο ρούχων και προγραμματίζει νέα έργα για την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες του.

Το Δημοτικό CAMPING με την τοποθεσία του κοντά στη θάλασσα, την πυκνή του βλάστηση, και τις χαμηλές τιμές του αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των επισκεπτών του νησιού μας και ιδιαιτέρως αυτών που επιλέγουν τον οργανωμένο κατασκηνωτικό τουρισμό.

Οι κακόπιστες κριτικές δεν θα αλλάξουν τη γνώμη στους χιλιάδες φίλους του Δημοτικού CAMPING της Αμοργού.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ