Με την ολοκλήρωση της πρώτης συζήτησης για την ενέργεια και τις ΑΠΕ που έγινε από τον Δήμο Αμοργού και της Επιτροπής για τις ΑΠΕ, ζητήσαμε από τους πολίτες -Αμοργιανούς και μη- που διαμένουν στην Αμοργό καθώς επίσης και από Αμοργιανούς που βρίσκονται εκτός του νησιού, να συμπληρώσουν ανώνυμα ένα ερωτηματολόγιο έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε έναν ουσιαστικό διάλογο και να (συν)διαμορφώσουμε την επόμενή μας συνάντηση.
 
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και τα αποτελέσματα είχαν πολύ ενδιαφέρον καθώς αποτυπώθηκε επαρκώς τόσο το επίπεδο ενημέρωσης σχετικά με την ενέργεια, τις ΑΠΕ, και το περιβάλλον αλλά και η σχέση πολίτη-Δήμου (μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις και να τις κατεβάσετε σε μορφή PDF εδώ: https://tinyurl.com/1stReportAmorgosAPE).

Την Κυριακή 29/5, στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Part of the Solution, το δεύτερο webinar, όπου θα συζητήσουμε περαιτέρω τις θεματικές που μας ζητήθηκαν. Μαζί μας θα είναι οι:

Αλίς Κοροβέση, Γενική Διευθύντρια ΙΝΖΕΒ
Δημήτρης Τσέκερης, Διευθυντής ThinkBee

Σταμάτης Σκαμπαρδώνης, Γ.Γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης
 
 
Μπορείτε να το παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε ενεργά μέσω της πλατφόρμας ZOOM, σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/88061240090

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ: https://www.facebook.com/events/957250638332307

Θα χαρούμε να σας δούμε.


Εκ μέρους της ομάδας επικοινωνίας της Επιτροπής για τις ΑΠΕ του Δήμου Αμοργού,

Μαρία Νομικού
Γιώργος Νομικός
Γιώργος Νούνεσης