Αμοργιανός αέρας φύσηξε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και έφερε παραδοσιακά ακούσματα και γεύσεις στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αμοργού.

Με ξεροτήγανα και ψημένη ρακή η Αμοργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το προσωπικό του ΓΝΑ για τις υπηρεσίες του προς τους νησιώτες και ιδιαίτερα στους Αμοργιανούς.

Διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που έρχεται με κάλαντα και παραδοσιακή μουσική. Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ Νίκος Παναγιωτόπουλος ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου ο Α/ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο διοικητής του 251 ΓΝΑ ταξίαρχος Γεώργιος Ζλατανος.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αμοργού Μανώλης Βασσάλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελευθερία Ψυχογιού, Ειρήνη Γιαννακόπουλου η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Αμοργού Ελένη Κουντουρουπη, ο γραμματέας της ένωσης Αιγιαλιτων Αμοργού δημοσιογράφος Μανος Χρυσος και ο συνεργάτης του δημάρχου Αμοργού δημοσιογράφος Αντώνης Κυρίκος.

Με επιστολή του ο Δημαρχος Αμοργου κ.Λευτερης Καραισκος ευχαριστησε ιατρικο και διοικητικο προσωπικο για την πολύτιμη ιατρική υποστήριξη και φροντίδα του ΓενικούΝοσοκομείου Αεροπορίας προς τους κατοίκους του νησιού μας
ΑΜΟΡΓΙΑΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΓΝΑ