Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι γεμάτες από το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης. Δεν πρέπει να θυμόμαστε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μόνο τη συγκεκριμένη περίοδο αλλά οι μέρες των εορτών έχουν μια ιδιαίτερη αξία ώστε να φροντίζουμε να μην νιώθει κάποιος μόνος.

Ο Δήμος Αμοργού, οι Σύλλογοι και οι επαγγελματίες του νησιού καθημερινά φροντίζουν να βρίσκονται πάντα στο πλάι συνανθρώπων μας που χρειάζονται είτε υλική, είτε ψυχολογική υποστήριξη.

Αυτά τα Χριστούγεννα, μπορεί η πανδημία να έχει εμποδίσει τις επαφές και τις επισκέψεις, δεν μπορεί όμως να εμποδίσει να εκφραστεί το συναίσθημα της αγάπης και της προσφοράς.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αμοργού και την υποστήριξη των επαγγελματιών του νησιού, γλυκιές δημιουργίες με παραδοσιακές γεύσεις  του νησιού ταξίδεψαν σε ιδρύματα με σκοπό να σκορπίσουν χαμόγελα και αμοργιανή αύρα στους συνανθρώπους μας.

« Η προσφορά και η αλληλεγγύη  είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της κουλτούρας των Αμοργιανών. Η «γλυκιά» αποστολή μας έχει σκοπό να ζεστάνει τις καρδιές των συνανθρώπων μας, ενώ οι αγκαλιές είναι πάντα ανοιχτές  για να τους υποδεχτούμε στην Αμοργό όταν επιτραπούν τα ταξίδια με ασφάλεια» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος