Ο Δήμος Αμοργού  ενημερώνει τους πολίτες ότι το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 θα ξεκινήσει η διαδικασία εμβολιασμού για τους μόνιμους κατοίκους της Αμοργού που είναι άνω των 60 ετών.

Οι κάτοικοι που έχουν εκδηλώσει επιθυμία να εμβολιαστούν θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Όσοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν επιθυμία να εμβολιαστούν, μπορούν να καλέσουν άμεσα στα φαρμακεία του νησιού, προκειμένου να μπουν σε λίστα αναμονής. Εφόσον υπάρξουν υπολειπόμενες δόσεις, τότε θα εμβολιαστούν.

Παράλληλα έως τις 15 Απριλίου 2021 συνεχίζεται στα φαρμακεία η διαδικασία δήλωσης επιθυμίας για εμβολιασμό για την ηλικιακή ομάδα 18-59 ετών.

 Ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε: «Καλώ τους πολίτες να εμπιστευθούν της επιστημονική κοινότητα και να εμβολιαστούν. Μόνο έτσι  θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ως Δήμος έχουμε θέσει στη διάθεση του Κέντρου Υγείας τις όποιες δυνάμεις έχουμε, συμβάλλοντας στην ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας. Βρισκόμαστε κοντά στο να βγούμε νικητές από τη μάχη με την πανδημία. Εμβολιαζόμαστε γιατί το οφείλουμε στον εαυτό μας, στα αγαπημένα μας πρόσωπα, στην Αμοργό μας»