Σε προσλήψεις με τριετή σύμβαση δυο(2) ιατρών θα προβεί το Κέντρο Υγείας Αμοργού. Η 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου ενέκρινε την κάλυψη θέσεων ειδικότητας Παιδιατρικής και Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας.

Οι ιατροί προσλαμβάνονται για τρία (3) έτη με βαθμό και μισθό Επιμελητή Β. Επιπλέον η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Αμοργού επιδοτούν οικονομικά τους ιατρούς που θα προσληφθούν.

Η πλήρωση των θέσεων είναι ζωτικής σημασίας για την υγειονομική θωράκιση της Αμοργού και της προσφοράς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους του νησιού

Συγκεκριμένα για την πρώτη θέση που θα καλυφθεί θα δοθεί ετήσιο επίδομα 11000€. Για τη δεύτερη θέση θα δοθεί ετήσιο επίδομα 6000€. Η οικονομική ενίσχυση αποτελεί ένα κίνητρο προσέλευσης και επιλογής για την Αμοργό ώστε να καλυφθούν οι θέσεις που θα αναβαθμίσουν την παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες προς τους κατοίκους του νησιού.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ αίτηση και να εγγραφούν στο σχετικό κατάλογο της 2ης ΥΠΕ, δηλώνοντας προτίμηση το Κέντρο Υγείας Αμοργού ώστε να προχωρήσει τάχιστα η πρόσληψή τους.

Θα ασκήσουν το λειτούργημα τους σε ένα πανέμορφο και φιλόξενο τόπο. Η Αμοργός είναι απόλυτα ασφαλής, κατάφερε εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας να παραμείνει ένας covidfree προορισμός. Είναι επιλογή και για να ζήσει μια νέα οικογένεια, καθώς υπάρχουν όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης και όλες οι προϋποθέσεις για μια ποιοτική ανάπτυξη των παιδιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες:

– Στη 2η ΔΥΠΕ. Στην κα Γκόγκου, υπεύθυνη για ΚΥ Αμοργού, τηλ 2132004318, κα Σφυρή και Τσίτσου, υπεύθυνες για επικουρικούς ιατρούς τηλ 2132004332, 2132004244

– Κέντρο Υγείας Αμοργού, τηλ 2285071207

– Αρμόδια αντιδήμαρχος για θέματα υγείας κα. Δεσποτίδη Καλλιόπη Τηλ:6939412115